Converse skor och Cheap Monday


by admin on April 30, 2012

Vissa klädmärken har en hög status och är även välkända för ett speciellt plagg. Ibland när du hör att det talas om ett märke så förknippar du det direkt med en viss stil. Märket Converse är ett typiskt märke som gör att man tänker på Converse skor eftersom de är snygga, stilrena och bärs av många personer inom sport och musikbranschen som exempel. Converse skor är mest kända för sina baseboll skor och håller en hög kvalité vilket gör när man köper ett par så kan man använda dem under en väldigt lång tid.

Cheap Monday är ett svenskt märke som är mest kända för sina Cheap Monday jeans för att de var i väldigt åtsittande modell. Den sköna stilen som man tog fram är också anknuten till underground musik som indie etc. Cheap Monday jeans gjorde att de kunde utvecklas som företag för att idag så säljer man även andra plagg, men är så klart mest kända för sina jeans fortfarande. Det beror på samma sak som i converse fallet att de kommer alltid att förknippas med sina converse skor fast de även har andra plagg i sina kollektioner.

Om du söker efter en ny stil så går det alltid att kombinera ett par snygga converse skor med alla typer av kläder. Tillexempel att ha ett par Cheap Monday jeans och ett par converse skor är alltså riktigt läckert. Nu så har du även möjligheten att välja vilken färg som du vill ha på både byxorna och skorna så att de passar dig. Du kanske gillar urbana stilen, rock, hip hop, gothic så välj bara färgen som du trivs med bäst.

Nu när du har bestämt dig för att ta din klädstil till en ny nivå så kan du även handla converse skor och Cheap Monday på nätet. Du kan tillexempel handla via Cheap Monday online shop direkt, och få ett stort utbud samtidigt som du kan vraka och välja enklare. Många idag handlar hellre online och det är inte så konstigt eftersom man spar in mycket tid, samtidigt som det är enkelt och du kan också betala lika lätt, om inte lättare än i en vanlig butik.

Cheap Monday online shop för att köpa på nätet är snabbt och bara några dagar efter du har beställt så har du paketet. Det kallar vi frihet så sätt dig ned på helgen och hämta ut kläderna nästa vecka efter arbetet, och du har mer tid till att göra andra saker. Om kompisarna frågar vad du har hittat din schyssta stil så välj själv om du vill dela med dig eller hålla det för dig själv.

 

Leave a Comment

Previous post:

Next post: