Få långa ögonfransar kvickt

by admin on April 24, 2015

Om du alltid har drömt om långa ögonfransar á la Hollywood kan du faktiskt genomföra en ögonfransförlängning i dag. Det tar visserligen lite tid att få behandlingen men om du vill vara fin får du lida lite pin. Dock gör det inte ont.

167-ögonfransförlängningDet är inte bara håret du kan förlänga längre. Numera kan du också förlänga dina ögonfransar om du skulle vilja det. Oavsett vilken anledning som ligger bakom att du vill förlänga dina ögonfransar så kan du få hjälp med detta i dag hos olika salonger av utbildad personal.

När du förlänger dina ögonfransar kommer syntetiska ögonfransar att limmas intill dina naturliga ögonfransar så att de ser både längre och fylligare ut än tidigare. Dock gäller det att vara väldigt försiktig med de förlängda ögonfransarna om du vill att de ska hålla så länge som möjligt.

Titta på nätet

Oavsett var du bor i Sverige i dag har du möjlighet att få en ögonfransförlängning gjord. Det är enkelt att hitta till utbildade personer eller salonger som erbjuder behandlingen. Allt du behöver göra är att gå ut på nätet och göra en enkel sökning. Vips så har du en rad olika alternativ framför dig som du kan ta kontakt med.

Just Diana utför ögonfransförlängning på Skyttevägen 24 b i Sollentuna. Antingen kan du boka en tid om du befinner dig i närheten eller om du vet med dig att du har vägarna förbi kan du passa på att se efter om det finns en ledig tid för en ögonfransbehandling. Med nätet har mycket blivit enkelt och informationen om vad som finns runt omkring oss har förmodligen aldrig varit mer lättillgänglig.

Tips för ögonfransarna

Du kanske inte alltid tänker på hur du ska ta hand om dina ögonfransar men genom att visa lite kärlek kan du få riktigt fina ögonfransar naturligt. Zara Larsson ger tips om långa ögonfransar och börjar med att förklara hur korta och slitna ögonfransar helt enkelt beror på oförsiktighet.

Försök att undvika att gnugga ögonen på morgonen och se till att du har en effektiv sminkborttagningsprodukt. Med andra ord – skippa gnugget. Därefter ska du böja ögonfransarna för att få en längre look. Även detta ska göras korrekt och inte heller varenda dag då det sliter på ögonfransarna.

Tänk på att du böjer innan du lägger på mascaran för att undvika att de böjs. Dessutom ska du inte bara böja längst in. Du ska gärna ta det i tre delar. Efter att du har gjort det innerst gör du det i mitten och sedan topparna. Sedan gäller det också att du hittar rätt mascaraborste för dig och hur du vill ha dina fransar. Olika borstar skapar nämligen olika effekter.

Med andra ord kan du som av någon anledning inte känner dig helt nöjd med dina ögonfransar få hjälp på olika sätt för att de ska se längre ut. Antingen gör du en ögonfransbehandling och får extra ögonfransar eller också försöker du vara rädd om dina naturliga ögonfransar och satsar på bra ögonfransböjare och bra mascara. Men var också försiktig med dina ögonfransar för det är aldrig bra att experimentera alltför mycket med kroppen överhuvudtaget. Du kan också prova på att använda fibermascara men då ska du också vara försiktig så att du inte använder för mycket.

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: