Lite saker att tänka på

by admin on July 10, 2013

När vi står i startgroparna och skall välja ett antivirus program Sverige till datorn så är det vissa väsentliga saker som måste vägas in.

Som att ett antivirusprogram Sverige skall ha antivirus med support och det går idag att få på det lokala språket, tack vare återförsäljare och partners som hjälper till med att sälja produkten och gör så att den blir en känd och framstående antivirus program Sverige som alla känner till.

Det första steget som många tar när man skall byta eller välja ett antivirusprogram från Sverige är att man läser på lite, och ser också recensioner där man kan få sig en uppfattning om hur det fungerar och vad det handlar om. Den stora fördelen med vissa antivirus program Sverige är att de har en gratis version som man kan testa, och det är ingen trial version, utan fungerar så länge som den är installerad helt enkelt. Vissa har där reklam som visas lite då och då, men det är förståeligt eftersom programmet är helt gratis. Antivirus program anpassade för företag får man oftast betala för men då slipper man också reklamen.

Ett av de tyngsta namnen på marknaden idag är tillexempel Bullguard, Symantec, AVG, Avast!, Kaspersky, ESET, Panda etc. Där AVG, Avast och Panda har en gratisversion som skyddar mot de simplaste hoten som vanliga virus. Det är också något som många glömmer att många av hoten idag kommer via andra attacker och inte vanligtvis vanliga virus.

Det har att göra med att det finns så kallade spionprogram som i säkerhetsprogram elimineras helt enkelt bort. Det finns även så kallad säker surfing där vi besöker en webbplats som har skadlig kod kommer att komma upp som en varning direkt. Barn idag måste även skyddas och kontrolleras från att inte sitta vid datorn så länge och det finns så kallade filter där man kan ställa in vilken tid som de kan surfa.

Det går också att ställa in saker som att spärra vissa sajter eftersom och det är bra eftersom det gäller att ha kontroll på vad de gör. Det går också att se historik och mycket annat. Så än om du skall skaffa ett antivirus program Sverige till hemmet eller om det är till er dator på jobbet så glöm inte att också titta på antivirus med support, för att de kan vara riktigt bra om det finns på svenska om problem skulle uppstå för en snabb och säker lösning på era problem.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: