Kompletta lösningar för logistik

by admin on October 5, 2014

Det finns många pusselbitar som ska passa ihop för att man ska få en fungerande logistik. Inte bara transport och förvaring, utan även priser och kvalitet. Tid är också pengar, så hur fort ens varor transporteras spelar ibland en stor roll. Allt detta måste analyseras och balanseras. Ibland kan det vara lättare att helt enkelt anlita någon som kan ge en ett fullständigt paket.

MU200-lastbilMed Västberga logistik får man just detta. De har som motto att ingenting är för komplicerat och man gör allt man kan för att hitta bra lösningar för sina kunder. Logistik är en daglig syssla och man har nu hållit på i 25 år inom branschen. Med andra ord har man sett det mesta och hittat en lösning, något som bådar väl för framtida kunder.

Många kunder väljer Västberga logistik för deras stora lokalkännedom samt satsning på miljön. Man har sett till att bli certifierad för kvalitet, trafiksäkerhet och miljö. Med sina möjligheter till lagring i Stockholm är Västberga logistik ett säkert val. Logistik är inte alltid lätt att få till. Med ett större åkeri som också har egna lagerlokaler kan det göra processen enklare.

Västberga logistik innebär också att man kan få del av ett landsomfattande nät av transportörer, OnRoad. Här fungerar man som underleverantör. Man utför även specialtransporter, bland annat gör man flasktransporter för AGA. Man kan alltså lätt få till en transport vart som helst i landet, även om det handlar om lite speciellare uppdrag. Dagens kunder har stora krav på kvalitet och hantering, något som man är redo att bemöta.

För att kunna få all denna logistik att fungera har man sett till att träna och anställa kompetent personal. Terminalen är öppen dygnet runt, och de anställda vet vad de håller på med. Om ett problem kommer upp gör man allt man kan för att lösa det, nöjda kunder är mycket viktigt för Västberga. Faktum är att ide’rikedom är bland det bästa man kan ha när man arbetar inom logistik. Det är inte alltid raka linjer, alla transporter och företag har sina egna speciella behov och komplikationer.

Dagens åkerivärld är mycket annorlunda än för bara några årtionden sedan och det gäller att hänga med i utvecklingen. Politiska frågor, som EU och Schengen, har öppnat vägen för nya möjligheter. Men det har också lett till vissa situationer som inte fanns förut. Med ett bra åkeri kan man känna sig trygg att allt fungerar som det ska.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: