Konferenslokal med en spa weekend

by admin on November 8, 2012

anteckningarDagarna under veckorna går snabbt när vi arbetar och vissa veckor är ganska lika de andra veckorna.


Det är en verklighet som många av oss känner igen idag och om du är en chef eller liknande som skall anordna en konferens, som skall ge lite nya visioner för alla anställda så finns det många sätt att göra det på. Vissa är bättre än andra men skall man verkligen få med sig alla så behövs det ibland lite uppskattning, och inte då bara genom en klapp på axeln utan att alla känner sig uppskattade och även att man lyssnar på dem. Allt detta kan man enkel få genom att man förknippar nytta med nöje och då talar vi om en spa weekend där man också kan boka konferenslokal.

En konferens kan vara utformad på många olika sätt och många bokar ett rum där alla samlas och man går igenom vad som komma skall och många gånger så blir många trötta och känner sig även inte engagerade i vad som händer utan går sin egna lilla väg. Genom att vi tänker om och tar med alla ut på en spa weekend där alla kan umgås med varandra på ett mer personligt sätt så kommer det att ge även resultat på arbetsplatsen.

Ett spa innehåller många delar och kan anpassas efter era önskemål. Om vi börjar med vad ett spa innehåller så handlar det mycket om avkoppling i form av massage, bada, basta etc. När man är på en spa weekend för man har boka konferenslokal så arrangerar man även aktiviteter som uppskattas. Det kan vara motionsrunda eller någon annan simplare lek. Det blir att alla som ingår i gruppen kommer att känna sig uppskattade och kommer få en ny kraft.

En typisk spa weekend med att boka konferenslokal kan se ut på följande sätt. Alla kommer till platsen där alla tar in på sina rum som ni kan arrangera i förväg så att 2 personer kan sova i samma rum. Om ni nu kommer på morgonen så är kan ni börja med en kort introduktion om vad som kommer att hända på detta spa weekend. Före eller efter så dricker ni lite kaffe med smörgås och sen tar er ut en kort tid för att få lite luft, kanske lite motion.

Efteråt så börjar ni konferensen och tar pauser med jämna mellanrum med god mat och även aktiviteter. På kvällen så varvar alla ned i baren och nästa dag blir lika spännande som den andra, men då kanske man även har bokat in lite spa som bad, basta etc. Resultatet kommer att bli en stark grupp av människor som kommer till arbetet med nya visioner och nya krafter.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: