Snygga hörlurar – schysst musik!

by admin on January 23, 2013

hörlurarAtt ta sig ut på stan eller kolla in ett par nya hörlurar är lättare sagt än gjort många gånger eftersom det finns olika varianter som är lämpade till olika ändamål. Många billigare modeller satsar på att de skall se snygga ut, men låter därefter riktigt illa om man jämför med ett par som kostar lite mer. För att röra till det ytterligare så är vissa också bättre anpassade till olika typer av musik, men vi skall hjälpa dig lite på vägen med att välja rätt hörlurar som passar dig bäst.

För den älskar att spela spel och är en gamer så finns det speciella varianter av hörlurar till detta, och många har även en USB kontakt som endast fungerar med datorer. Det vi skall koncentrera oss på är vanliga hörlurar som är gjorda för multimedia som musik och film istället och har en vanlig stickkontakt som passar de flesta enheter. För det första så finns det slutna hörlurar och även in ear hörlurar och skillnaden mellan dessa är att slutna är den klassiska modellen med bygel och två täckande lurar på var sida. Den andra modellen är in ear hörlurar och dessa stoppar in i öronen och passar mer för alla som är ute i farten.

In ear hörlurar brukar vara standard på mp3 spelare och andra mediaspelare samt mobiltelefoner eftersom det inte är så praktiskt att ha ett par hörlurar med bygel på huvudet när man är ute. Det man skall tänka på om man skall köpa ett par in ear hörlurar är att se till att de sitter skönt och att man då inte får ont vid längre användning. Många billigare modeller har just detta problem vilket medför att man helt enkelt får ont och måste ta bort dem, och det är inte meningen.

Ett bra tips är att man läser på lite vilka in ear hörlurar som är bra och riktigt prisvärda och välj utifrån det. Vanliga hörlurar med bygel finns även för utomhusbruk i lättviktsmodeller för dem som absolut inte gillar in ear hörlurar, och dessa modeller har då en liten tunn metall bygel och kan kännas igen från de allra första portabla spelarna som kom på marknaden. Innan man helt bestämmer sig om man måste prova så besök någon butik där du kan se och känna på dem på plats innan du beställer eller köper dem, och på så sätt garantera att de passar just dig.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: