Vandra i Skottland eller åk på en whiskeyresa till Skottland

by admin on November 8, 2012

tunnaSemester i dagens tider kan se lite annorlunda ut om man ser till vad som erbjuds, och speciella upplevelser är något som alla söker. Det är inte självklart längre att bara åka till de vanliga turistorterna och det är det många som tröttnar på.

Idag så kombineras resor med olika intressen och ett land som ligger nära oss till hands är Skottland som också har en historia som är välkänd världen över och har även en stor och vacker natur med öppna landskap och platsen där golfen kommer ifrån. Att till exempel vandra i Skottland är en upplevelse utöver det vanliga och man kan välja att åka i grupp eller så gör man det helt enkelt på egen hand. Skall ni själv planera att vandra i Skottland så ta reda på allt ni kan om platsen som ni skall vandra i och tar med er kläder för alla väder. Lite enklare blir det om man åker i en grupp eftersom hela resan är planerad med se värdigheter så att ni inte bommar någon plats.

Det är så klart inte bara vandra i Skottland som finns på menyn utan det finns även whiskeyresa Skottland där man åker ut till olika bryggerier, får träffa människor och även prova på. Whiskeyresa Skottland är något som har blivit väldigt populärt och man får även se hur det går till och varifrån den välkända drycken kommer ifrån som dricks av människor varje dag. Är man en person som älskar whiskey så brukar den Skottländska whiskeyn ligga högt på favoritlistan och det har att göra med den speciella smaken som ibland kan även vara extra rökig.

En resa till Skottland genom att vandra i Skottland eller whiskeyresa Skottland är något för alla. Det kostar inte heller så mycket eftersom vi ligger nära och det finns bra resor via många flygplatser. Du kan även kolla in många arrangörer på internet och kolla in de olika pakteten som de har. Vill man också på samma gång besöka en större stad och göra lite shopping så visst går det. Vissa resebyråer kommer och hämtar er på ert hotell och sen så åker man iväg en dag och få en upplevelse utöver det vanliga.

Välj en whiskeyresa Skottland om du gillar drycken och vil verkligen se vart den kommer ifrån, och kanske samtidigt även kombinera med att vandra i Skottland. Är man också intresserad av golf så varför inte passa på att ta en runda på en av världen bästa banor. Se värdigheter som en storslagen natur och slott väntar er. Välkommen till Skottland, en resa som ni aldrig kommer att glömma.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: